Videos

Acte públic d'inici del Projecte "No Woman Left Behind"


La Televisió de Gàmbia es va fer ressò el 16 d'abril de 2021 de l'inici del Projecte "No Woman left Behind" que va comptar amb importants autoritats gambianes i la totalitat de les alumnes titulars de drets participants al Curs de Capacitació.

Video resum de la Conferència Internacional "Turisme Internacional, Sostenibilitat, Drets Humans i de Gènere"


L'Associació Ethnic i l'ITTOG de Gàmbia vam organitzar el passat 11 de novembre de 2021 a Barcelona, en el marc del projecte de cooperació al desenvolupament "No Woman Left Behind" una Conferència internacional per tractar de la situació i els reptes relacionats amb els drets humans i de gènere en el turisme i envers el turisme sostenible. La Conferència culmina els treball del projecte "No Women Left Behind" que Ethnic gestiona amb l'ITTOG des der gener de 2021 i que es centra en capacitar i insertar socialment dones gambianes en situació d'especial vulnerabilitat.

Video noticia de la graduació de les alumnes del projecte


El dissabte 26 de novembre de 2021 va tenir lloc a Gàmbia la cerimònia oficial de graduació de les participants al projecte "No Women Left Behind". L'acte va comptar amb l'assistència de les autoritats acadèmiques de l'ITTOG que han dirigit i impartit el curs, entre elles el Dr. Adama Bah, President de l'ITTOG i diretor del Projecte i el Cap d'estudis Sheik Tejan Nyang, així com tot el quadre de professorat. La culminació del curs (i del projecte) va suscitar l'interès de la televisió nacional gambiana, que en va fer una notícia