Política de Privacitat
La teva privacitat és important per a nosaltres, per això et volem explicar quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem. Si la privacitat de les teves dades personals és un tema que et preocupa, et recomanem llegir detingudament aquests termes abans de facilitar-nos qualsevol dada.

Usuaris menors d'edat

Les persones majors de tretze anys podran registrar-se a https: //www.aethnic.orgcomo usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors. En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran el menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família.

Principis de privacitat

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

• Mai demanarem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te algun servei concret.
• Mai no compartirem informació personal dels nostres usuaris amb tercers, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la vostra autorització expressa.
• Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament

Des Aethnic hem adequat la pàgina web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i a el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable de el tractament de les teves dades personals

Identitat de l'Responsable: Jesús Martín Vidal
Nom comercial: Aethnic
NIF / CIF: G-64275076
Direcció: C / Rocafort 242 bis, 3a Planta. 08029, Barcelona
Correu electrònic: jesus@aethnic.org
Activitat: Promoció d'itineraris concrets i foment d'informació sobre les destinacions que es promocionen.
Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors".

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis aplicats a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a les finalitats específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals són requerits.
Principi de limitació de l'termini de conservació: Periòdicament revisarem les llistes de subscriptors i eliminarem aquells registres inactius.
Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de forma confidencial. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem en Aethnic procedeixen de:

• Formulari de subscripció al nostre butlletí informatiu
• Comentaris a bloc a través de l'formulari d'usuari a la pàgina web

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Aethnic estem tractant dades personals que són de la seva incumbència.

Les persones interessades tenen dret a:

• Sol·licitar l'accés a les dades personals de la seva persona
• Sol·licitar la seva rectificació o supressió
• Sol·licitar la limitació del seu tractament

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. Aethnic deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que em hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable de l'tractament quan:

• El tractament estigui basat en el consentiment.
• Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
• El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

A l'exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post o subscriure a la llista de correu, està facilitant informació de caràcter personal de la qual Aethnic és responsable. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. A l'facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.aethnic.org només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En Aethnic ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tracte la informació que faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, se sol·liciten les dades personals: Nom, Email, Direcció IP, per gestionar la llista de subscripcions i enviar butlletins, facilitades per l'usuari a l'realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailrelay. Les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Mailrelay (proveïdor de Aethnic) dins de la UE, a Espanya.
Formulari d'alta per a comentaris de l'bloc: Per comentar les publicacions de https://www.aethnic.org es requereix que l'usuari es doni d'alta a través d'un formulari. En aquest cas, se sol·liciten les dades personals a través de wordpress.com: Nom, Email, Direcció IP, una vegada donat d'alta, l'usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors.
Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

• Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
• Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
• També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Jesús Martín Vidal (Aethnic) amb domicili en C / Rocafort 242 bis, 3a Planta. 08029, Barcelona, ​​serà responsable de l'tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Aethnic, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat de l'col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment. Per subscriure a la llista de correu o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució de l'contracte de subscripció.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que s'utilitzen per gestionar les teves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, https://www.aethnic.org, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a http://www.travindy.com a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de http://www.travindy.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Hosting: Dinahosting SL amb domicili a La Corunya, Espanya. Més informació a: https://dinahosting.com. Dinahosting tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Jesús Martín Vidal.

Plataforma web: Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc). Automattic Inc tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web Jesús Martín Vidal.

E-mail màrqueting: CPC Serveis Informatius SL, amb domicili a Madrid, Espanya. Més informació a: https://mailrelay.com/ (CPC Serveis Informatius SL). CPC Serveis Informatius SL tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d'email màrqueting Jesús Martín Vidal.
Navegació

A l'navegar per https://www.aethnic.org es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

• Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant de el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d'usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

https://www.aethnic.org es compromet a l'ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

http://www.aethnir.org no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat de el processament, Aethnic s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Aethnic per processar les dades de client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://www.aethnic.org exonerant a Aethnic, de qualsevol responsabilitat a l'respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Aethnic en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Aethnic en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Aethnic es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Aethnic anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, https: //www.aethnic.org/cooperacio no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.aethnic.org es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada el 21 de juny de 2018.