Cooperació

Fomentem el viatge responsable i sostenible, per una societat més justa.

La cooperació al desenvolupament, el treball per la justícia global, la igualtat de gènere i els drets humans estan en la base de la missió i objectius de l'Associació Ethnic.

Promovem el turisme responsable i sostenible (TRS) com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament de l’economia local en zones empobrides.

A Catalunya, treballem per incidir sobre el model global de turisme, la seva transformació envers els ODS, la incidència en les polítiques turístiques i la sensibilització de la ciutadania.

Notícies


04/05/2021

En marxa a Gàmbia el projecte “No Woman left behind”

Des del mes de gener de 2021, Aethnic i l’Institut of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) estem desenvolupant el projecte No woman left behind.
04/05/2021

Forn de pa tapalapa

Construcció d'una Fleca Tapalapa per a la comunitat de Ndemban Tenda i formació en gestió empresarial i emprenedoria per al seu equip professional
04/05/2021

Goals for Africa

L’Associació Ethnic desenvolupa un projecte de turisme solidari per a l’Associació Esportiva Ramassà amb l’objectiu de promoure la justícia global mitjançant l’activitat esportiva i el turisme solidari.

Projectes


01/02/2021

No Women Left Behind

01/04/2021

Cooperativa Khzana

02/04/2021

Cooperativa Talassemtane