Notícies

04/08/2021

Diada de Portes Obertes “No Woman Left Behind”

El 31 de juliol, amb presència de les estudiants i autoritats, l'ITTOG ha celebrat una jornada de portes Obertes per mostrar els primers resultats del projecte No Woman Left Behind, que es desenvolupa al llarg e 2021 a Gàmbia.
27/07/2021

Conferència Internacional “Turisme, Sostenibilitat, Drets Humans i de Gènere”

L'Associació Ethnic i l'ITTOG de Gàmbia organitzem, amb el suport de l'ACCD de la Generalitat una Conferència Internacional per tractar de la situació i els reptes relacionats amb els drets humans i de gènere en el turisme i per avançar internacionalment envers el turisme sostenible. El 10 de novembre a Barcelona, a Palau Macaya, de l'Obra Social de la Caixa.
08/07/2021

Lliçó i acte inaugural del Curs de Capacitació pera Dones vulenables a Gàmbia

Presentat públicament el projecte No Woman left Behind a Banjul. A la foto, les alumnes, el professorat i staff de gestió de l'ITTOG, acompanyades d'autoritats locals i nacionals.
08/07/2021

Nova cuina per al projecte No Woman Left Behind a Gàmbia

El nou equipament permet impartir docència a les estudiants del curs de capacitació sobre turisme responsable de l'ITTOG i Aethnic.
21/06/2021

Encontre de projectes catalans a Gàmbia i Senegal

L'ACCD ha reunit els projectes amb suport català a Gàmbia i Senegal per crear xarxa i debatre solucions conjuntes
16/06/2021

Curs de Capacitació en Turisme Sostenible

Fixats els continguts del Curs de Capacitació per a dones vulnerables del projecte No Women Left Behind
05/05/2021

Acte públic a Banjul d’inici de “No Women Left Behind”

La Televisió Nacional de Gambia (GRTS) es fa ressò del llançament el 17 d’abril a Banjul del projecte “No Woman Left Behind” que impulsem Aethnic, l’Institute of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) i la Gender Platform.
04/05/2021

Forn de pa tapalapa

Construcció d'una Fleca Tapalapa per a la comunitat de Ndemban Tenda i formació en gestió empresarial i emprenedoria per al seu equip professional
04/05/2021

En marxa a Gàmbia el projecte “No Woman left behind”

Des del mes de gener de 2021, Aethnic i l’Institut of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) estem desenvolupant el projecte No woman left behind.