Notícies

07/06/2022

Seminari: Drets humans en el turisme, entre les obligacions legals i l’èxit empresarial

Finalitza amb èxit la darrera part del projecte "No Woman Left Behind" amb les pràctiques professionals en empreses i mentories per a la inserció socio-laboral a Gàmbia.
16/12/2021

Les graduades gambianes en turisme responsable finalitzen les seves pràctiques i sessions de mentoria

Finalitza amb èxit la darrera part del projecte "No Woman Left Behind" amb les pràctiques professionals en empreses i mentories per a la inserció socio-laboral a Gàmbia.
02/12/2021

Final de curs i cerimònia de graduació a Banjul de les dones gambianes formades al projecte No Woman Left Behind

Cerimònia de graduació de les dones participants a les activitats de formació i capacitació del projecte "No Woman Left Behind" a Gàmbia
01/12/2021

MomentumCo realitza l’avaluació externa d’impacte del projecte No Woman Left Behind

L'avaluació s'ha realitzat per mitjà de sessions grupals a Gàmbia i amb sessions presencials a Barcelona, on s'ha avaluat l'impacte biogràfic i formatiu de les titulars de drets participants al Projecte.
12/11/2021

La perspectiva de gènere com a motor de transformació del model turístic, destacada en la Conferència “Turisme, Sostenibilitat, Drets Humans i de Gènere” organitzada per Ethnic i l’ITTOG de Gàmbia

Presentació de resultats del projecte "No Woman Left Behind" en el marc de la Conferència que reuneix a Barcelona acadèmics, tècnics, activistes i responsables del món turístic català i internacional.
12/11/2021

Inici dels treballs d’avaluació del projecte NWLB

Alt nivell de satisfacció i bon aprofitament teòric i pràctic, primeres conclusions dels treballs d'avaluació externa que condueix la consultora Momentum per al projecte No Woman Left Behind
12/11/2021

Presentació a Catalunya dels resultats del projecte “No Woman Left Behind” d’apoderament de gènere i inserció sòcioprofessional de dones vulnerables

Una delegació de l'ITTOG i la Gender Platform de Gàmbia, convidada per Aethnic, presenta a la Generalitat, als municipis i a les ongs catalanes els resultats del projecte d'apoderament i inserció per a dones ambianes vulnerables "No Woman Left Behind", co-finançat per l'ACCD.
02/11/2021

Conferència Internacional “Turisme, sostenibilitat, drets humans i de gènere”

L'Associació Ethnic i l'ITTOG de Gàmbia organitzem, en el marc del projecte No Woman Left Behind i amb el suport de l'ACCD de la Generalitat una Conferència Internacional per tractar de la situació i els reptes relacionats amb els drets humans i de gènere en el turisme i per avançar internacionalment envers el turisme sostenible. L'11 de novembre a Barcelona, a Palau Macaya, de l'Obra Social de la Caixa.
18/10/2021

Nou acord de mentoratge i pràctiques per a les estudiants del projecte NWLB de Gàmbia

Acord per ampliar el mentoratge i les pràctiques professionals entre el projecte NWLB i una prestigiosa entitat de la Casamance senegalesa.
04/08/2021

Diada de Portes Obertes “No Woman Left Behind”

El 31 de juliol, amb presència de les estudiants i autoritats, l'ITTOG ha celebrat una jornada de portes Obertes per mostrar els primers resultats del projecte No Woman Left Behind, que es desenvolupa al llarg e 2021 a Gàmbia.
29/07/2021

Nova cuina per al projecte No Woman Left Behind a Gàmbia

El nou equipament permet impartir docència a les estudiants del curs de capacitació sobre turisme responsable de l'ITTOG i Aethnic.
08/07/2021

Lliçó i acte inaugural del Curs de Capacitació pera Dones vulenables a Gàmbia

Presentat públicament el projecte No Woman left Behind a Banjul. A la foto, les alumnes, el professorat i staff de gestió de l'ITTOG, acompanyades d'autoritats locals i nacionals.