Cooperació

Fomentem el viatge responsable i sostenible, per una societat més justa.

La cooperació al desenvolupament, el treball per la justícia global, la igualtat de gènere i els drets humans estan en la base de la missió i objectius de l'Associació Ethnic.

Promovem el turisme responsable i sostenible (TRS) com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament de l’economia local en zones empobrides.

A Catalunya, treballem per incidir sobre el model global de turisme, la seva transformació envers els ODS, la incidència en les polítiques turístiques i la sensibilització de la ciutadania.

Notícies


16/12/2021

Les graduades gambianes en turisme responsable finalitzen les seves pràctiques i sessions de mentoria

Finalitza amb èxit la darrera part del projecte "No Woman Left Behind" amb les pràctiques professionals en empreses i mentories per a la inserció socio-laboral a Gàmbia.
02/12/2021

Final de curs i cerimònia de graduació a Banjul de les dones gambianes formades al projecte No Woman Left Behind

Cerimònia de graduació de les dones participants a les activitats de formació i capacitació del projecte "No Woman Left Behind" a Gàmbia
01/12/2021

MomentumCo realitza l’avaluació externa d’impacte del projecte No Woman Left Behind

L'avaluació s'ha realitzat per mitjà de sessions grupals a Gàmbia i amb sessions presencials a Barcelona, on s'ha avaluat l'impacte biogràfic i formatiu de les titulars de drets participants al Projecte.

Projectes


01/02/2021

No Women Left Behind

01/04/2021

Cooperativa Khzana

02/04/2021

Cooperativa Talassemtane