Cooperació

Fomentem el viatge responsable i sostenible, per una societat més justa.

La cooperació al desenvolupament, el treball per la justícia global, la igualtat de gènere i els drets humans estan en la base de la missió i objectius de l'Associació Ethnic.

Promovem el turisme responsable i sostenible (TRS) com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament de l’economia local en zones empobrides.

A Catalunya, treballem per incidir sobre el model global de turisme, la seva transformació envers els ODS, la incidència en les polítiques turístiques i la sensibilització de la ciutadania.

Notícies


04/08/2021

Diada de Portes Obertes “No Woman Left Behind”

El 31 de juliol, amb presència de les estudiants i autoritats, l'ITTOG ha celebrat una jornada de portes Obertes per mostrar els primers resultats del projecte No Woman Left Behind, que es desenvolupa al llarg e 2021 a Gàmbia.
27/07/2021

Conferència Internacional “Turisme, Sostenibilitat, Drets Humans i de Gènere”

L'Associació Ethnic i l'ITTOG de Gàmbia organitzem, amb el suport de l'ACCD de la Generalitat una Conferència Internacional per tractar de la situació i els reptes relacionats amb els drets humans i de gènere en el turisme i per avançar internacionalment envers el turisme sostenible. El 10 de novembre a Barcelona, a Palau Macaya, de l'Obra Social de la Caixa.
08/07/2021

Lliçó i acte inaugural del Curs de Capacitació pera Dones vulenables a Gàmbia

Presentat públicament el projecte No Woman left Behind a Banjul. A la foto, les alumnes, el professorat i staff de gestió de l'ITTOG, acompanyades d'autoritats locals i nacionals.

Projectes


01/02/2021

No Women Left Behind

01/04/2021

Cooperativa Khzana

02/04/2021

Cooperativa Talassemtane