SOBRE NOSALTRES

L’associació de turisme sostenible Aethnic va néixer l’any 2006 amb la missió de crear i promoure iniciatives basades en els criteris del Turisme Responsable i Sostenible (TRS).

Des de llavors, totes les nostres accions s'han desenvolupat d'acord amb la nostra visió: "És necessari iniciar un canvi de paradigma en el model turístic tradicional per assegurar que aquest estigui compromès amb la cultura i les identitats locals, la justicia global i el medi ambient". "Creiem que el turisme ha de contribuir al desenvolupament sostenible de les destinacions tot generant millors condicions de vida per a les poblacions locals i assegurant la bona convivència entre els residents i els visitants".

ELS NOSTRES PROJECTES

Tots els nostres projectes es desenvolupen en base als criteris del Turisme Responsable i Sostenible per tal d'alinear les seves accions amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU. Així mateix, totes les activitats que es desenvolupen en el marc de l'Associacio tenen en compte el respecte als Drets Humans, la perspectiva de gènere i l'accessibilitat universal.

EL NOSTRE EQUIP

L'Associació Ethnic està formada per un equip interdisciplinari amb expertesa en Turisme Sostenible, Economia CIrcular i Innovació Social. Els seus membres tenen àmplis coneixements en el disseny, la creació i la comercialització de productes turístics, així com també en el desenvolupament d'accions formatives i de processos participatius.

LÍNIES D'ACCIÓ D'AETHNIC

Formació i sensibilització.

Disseny i creació de productes.

Cooperació internacional.

Projectes de cooperació local.

TREBALL EN XARXA

Creiem que per arribar més enllà és fonamental cooperar i intercooperar; és per això que des d'Aethnic treballem en xarxa amb una gran varietat d'organismes locals i internacionals.

"Els reptes actuals són complexos i globals. Per donar-los resposta, aprofitem la diversitat, treballem de manera conjunta i compartim l'esperit de transformació que ens caracteritza".

ASPECTES LEGALS

Inscripció legal: AETHNIC està inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya; en el Registre de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD); en el Registre Nacional d'Associacions de l'Estat Espanyol; i en el Registre EuropeAid de la Unió Europea (PADOR).

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca