EL NOSTRE EQUIP

Som un equip amb perfils interdisciplinaris, expertesa en turisme sostenible i responsable, economia circular i innovació social. Amb àmplia experiència en el disseny, creació i comercialització de productes turístics.

JESÚS MARTIN

Co-Fundador i Director d'Aethnic


Grau en Filosofia a la Universitat de Barcelona (UB), MsC Responsible Tourism Management a la Leeds Beckett University, Postgrau en Màrqueting i Acció Social a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Gestió d'ONGs a ESADE (URL).

En Jesús té una àmplia experiència com a Project Manager especialitzat en Turisme Sostenible i Innovació Social. Amb més de 20 anys de currículum liderant projectes a nivell internacional amb un clar enfocament social sota temàtiques com la justicia de gènere, el canvi climàtic, el co-desenvolupament i la justicia global.
"El turisme ha de ser una activitat per gaudir, però que alhora generi un impacte positiu"

PAU BOFILL

Coordinador i Co-Fundador


Grau en Història, Realització audiovisual, Cinema i Multimèdia (EMAV).

En Pau Bofill té estudis en geografia i història i una àmplia experiència en el món audiovisual. Treballa perquè hi hagi un compromís real de tota la indústria turística amb la societat i el medi ambient.
"Necessitem avançar cap a un model turístic que respecti la identitat local, el medi ambient i l'estil de vida dels residents"

CARLA CAMA

Project Manager


Grau en Turisme i Direcció Hotelera a CETT - UB, Màster en Turisme Sostenible i TIC a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Certificat en Turisme Regeneratiu per The RegenLab for Travel i Earth & Life University.

La Carla Cama és la Project Manager de l'Associació Ethnic i la persona responsable de liderar la implantació de projectes de turisme responsable i sostenible amb un clar enfocament social i ambiental. Treballa per desenvolupar un turisme de base comunitària que millori les condicions de vida de les persones i impulsi la regeneració dels entorns urbans i naturals.
"El turisme és una gran catalitzador de benestar i prosperitat, però cal desenvolupar-lo tot respectant i venerant les característiques més inherents del lloc on es practica. Els models convencionals extractius han quedat obsolets; cal plantejar nous models alternatius que co-evolucionin al ritme natural de les destinacions"

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca