Avís Legal

Dades de el Responsable d'aquesta web

Identitat de el Responsable: Jesús Martín Vidal
Nom comercial: Aethnic
NIF / CIF: G-64275076
Direcció: C / Perú 52. 08023, Barcelona
Correu electrònic: jesus@aethnic.org

En aquest espai, l'usuari, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i el responsable d'aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Jesús Martín Vidal com a responsable d'aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels usuaris i clients amb plenes garanties, i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels usuaris.

Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).
Condicions generals d'ús

Les presents condicions generals regulen l'ús (incloent el mer accés) de les pàgines de web, integrants de la pàgina web de Aethnic, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, https://www.aethnic.org ( "usuari") accepta sotmetre a les Condicions Generals vigents en cada moment.

Dades personals que recapto i com es recullen

Llegir Política de Privadesa. Compromisos i obligacions dels usuaris L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Aethnic. D'aquesta manera, l'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic.

Queda prohibit l'ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament de la pàgina web. Respecte dels continguts d'aquesta web, es prohibeix:

• La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l'autorització de l'legítim titular;
• Qualsevol vulneració dels drets de l'prestador o de l'legítim titular;
• La utilització per a fins comercials o publicitaris sense autorització de l'equip directiu.

En la utilització del web, https://www.aethnic.org l'usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Aethnic o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal http://www.aethnic.com o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web.

No obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant https://www.aethnic.org no pot garantir la inexistència de malware o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.
Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l'usuari a Aethnic poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Jesús Martín Vidal, assumint totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i https://www.aethnic.org utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, es garanteixen les millors condicions de seguretat, perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

Plataforma de resolució de conflictes

Es posa també a disposició dels usuaris, la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drets de propietat intel·lectual i industrial

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials no autoritzats, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Aethnic. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Aethnic.

L'usuari coneix i accepta que la totalitat de la pàgina web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims, d'acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s'ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d'un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a Aethnic, indicant:

• Dades personals de l'interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l'interessat.
• Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l'acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l'interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Enllaços externs

Les pàgines del web https://www.aethnic.org proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers com ara:

• Contingut d'altres blogs
• Contingut d'altres pàgines webs

Exclusió de garanties i responsable

Jesús Martín Vidal (Aethnic) no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

• La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts;
• L'existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts;
• L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
• La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
• El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l'ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Aethnic amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de BARCELONA.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions Legals, o qualsevol comentari sobre el portal https://www.aethnic.org, si us plau dirigiu-vos a info@aethnic.com.

L'avís legal han estat actualitzades per última vegada el 22 de juny de 2018.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca