Nou web de projectes locals d’Aethnic

InicioBlog sobre turismo responsableBarcelonaNou web de projectes locals d'Aethnic

Estrenem nou microsite! Una nova pestanya al nostre web recull tota la informació sobre els projectes d’àmbit local, i amplia documentació sobre el nostre compromís amb els principis del turisme responsable i sostenible (TRS) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides

D’un temps ençà, Aethnic ha ampliat la seva incidència amb nous projectes a la ciutat de Barcelona. Es tracta de la Xarxa de Turisme Sostenible (XTS), el projecte Poblenou Turisme Responsable (TSR) i la iniciativa TurismESS. Es sumen a l’activitat que Aethnic ha desplegat a Barcelona en els darrers anys, entre les que destaquen la participació al Mapa Barcelona + Sostenible o la incidència envers les autoritats locals i el sector turístic per transformar l’actual model.

Aquesta nova dimensió de l’activitat requeria d’espai propi, i d’aquí el nou microsite. Consta de diverses seccions i apartats i anirà informant puntualment dels progressos en totes les iniciatives de proximitat.

El nou microsite ha estat possible amb el suport del programa de Barcelona Activa, Impulsem el Que Fas, finançat  amb l’impost turístic.

 

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar