Poblenou Turisme Responsable

InicioBlog sobre turismo responsableBarcelonaPoblenou Turisme Responsable

L’aturada del turisme provocada per la pandèmia suposa una gran oportunitat per transformar el model turístic actual. Des d’Aethnic, i amb el suport de Barcelona Activa, desenvolupem un projecte pilot a Poblenou de co-creació i disseny de noves experiències adreçades als visitants i viatgers que permetin transformar l’oferta anterior al pandèmia en una de més sostenible i responsable.

Estem treballant amb entitats, artesans, productors locals, i comerços de proximitat emblemàtics al barri, com ara la Sala Beckett, la xarxa de cafeteries Nomad Roaster’s, el Fotoclub Poblenou, o la Pastisseria Triomf, entre altres. 

També hem identificat patrimoni cultural, artístic, monumental, espais urbans i llocs que poden resultar de gran interès per aquells que s’apropin a Poblenou amb esperit viatger i per descobrir els seus tresors amagats.

L’objectiu és configurar una nova oferta d’activitats culturals i socials que permeti conèixer millor els atractius de Poblenou. I que els visitants, en experimentar-la, siguin respectuosos amb el medi natural del barri, el seu tarannà i formes pròpies de vida. És a dir, que deixin la mínima empremta ecològica i, per contra, el màxim benefici envers la població local. D’aquesta manera transformen el model turístic vigent, orientant-lo envers el Turisme Responsable i Sostenible, tal com preveu la Declaració de Ciutat del Cap i adaptant-lo als ODS de l’Agenda 2030 de Nacions Unides, a la qual Barcelona està adherida per mitjà de la Declaració de Barcelona del Congrés Biosphere.

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar