Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible

InicioBlog sobre turismo responsableBarcelonaXarxa de Turisme Responsable i Sostenible

Des del primer de novembre, Aethnic impulsa un nou Projecte, la Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible de Barcelona

El portarem a terme amb la cooperació d’actors socials, culturals, comercials i institucionals locals amb l’objectiu de transformar l’actual model turístic de Barcelona cap a un de més més respectuós i no invasiu (basat en el model TRS) promovent el major benefici per la població local.

El projecte s’inicia a Poblenou, on crearem experiències  que permetin descobrir l’essència i l’identitat de la ciutat i el barri, aportant el màxim de benefici per a la població local i minimitzant l’empremta ecològica i social del turisme tradicional.

El projecte té el suport del programa Impulsem el que Fas de Barcelona Activa i compta amb la col.laboració de l’Eix Comercial de Poblenou i de l’escola de Turisme CETT per mitjà d’estudiants en pràctiques de turisme.

 

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar