Recerca sobre Turisme i ODS

InicioBlog sobre turismo responsableBarcelonaRecerca sobre Turisme i ODS

L’equip de treball del Projecte Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible va iniciar el seu treball el mes de novembre de 2020 amb una recerca a fons al voltant dels conceptes, la metodologia i les propostes internacionals i locals en relació al turisme responsable i sostenible, i els ODS aplicats a Barcelona, i d’altra banda conèixer amb més detall la situació del turisme a la ciutat i  la visió que en tenen els residents.  

Aquest projecte té  l’objectiu de vincular en xarxa els actors socials que creuen en la necessitat de transformar l’actual model de turisme en un de basat en els principis de la responsabilitat i sostenibilitat, d’acord amb els ODS de Nacions Unides. Volem afavorir un canvi en el model turístic vigent.  La Xarxa es generarà amb un procés de participació amb els actors socials del territori (comerç local i de proximitat, entitats culturals i socials i administració municipal). 

Té el suport de l’Eix Comercial Poblenou, d’entitats culturals i socials del barri i de Barcelona Activa per mitjà del programa Impulsem el Que Fas, fijançat amb la Taxa Turística.

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar